یکی از قوی ترین شهر های برگزار کننده هفته مد میلان است که برگزاری این رویداد را از سال ۱۹۵۸ آغاز کرده است.
انجمن ملی مد ایتالیا برگزار کننده این رویداد مهم است و بیش از ۴۰ برند و طراح مهم ایتالیایی مثل آرمانی ، فندی ، میسونی و… به معرفی و نمایش محصولات خود میپردازند.
از مهمترین نکات هقته مد ۲۰۱۸ میتوان به دعوت بیش از پیش از بلاگرها جهت نشستن در ردیف اول اشاره کرد ، همچنین حضور خواننده ها و هنرمندان باعث تاثیر گذاری هرچه بیشتر برندها شده بود.
مجموعه تخصصی فرشتگان تعدادی از برندهای مطرح حاضر در این رویداد تاریخی را به شما معرفی میکند:
فندی Fendi
کارل لگرفلد و سیلویا فندی دو طراح برند فندی در نمایش مد این برند برای هفته مد میلان گام بلندی به سوی سبک فوتوریسم برداشته بودند، سبک و مکتبی که خاستگاه آن ایتالیا است، نگاهی به آینده دارد و در دنیای فشن نیز حضور خود را بارها نشان داده است. پیش از آن که این نمایش مد برگزار شود سیلویا فندی در مصاحبهای اعلام کرده بود که در نمایش بهار و تابستان ۲۰۱۸ قصد دارد سبکی مرکب از فوتوریسم ایتالیا و تساهل حوزه دریای کارائیب را نشان دهد، نمایشی که فرمهای هندسی در آن نقش مهمی ایفا میکنند اما نه فرمهایی از نوع خشن و بدون انعطاف، بلکه فرمهایی که روی بدن نرم و روان حرکت میکنند و کاربرد را در کنار زیبایی و سبک هنری در خود دارند. لباسهایی که در این نمایش مد ارائه شدند در عین شیک بودن و رعایت اصول زیبایی شناسی، نرمی و سبکی لباسهای تابستانی را در خود داشتند.
آرمانی Armani
جورجو آرمانی این طراح کهنهکار ایتالیایی در نمایش مد امسال خود برای بهار و تابستان ۲۰۱۸ یک شعار جالب داشت” دختری زیبا با مدل موهای عجیب” این شعار نشان دهنده جوانگرایی این طراح بود که این جوانگرایی را در آثار جدید خود نیز به نمایش گذاشته بود. آرمانی اظهار داشت که الهامات خود را برای این مجموعه از سبک و نهضت هنری خاصی نگرفته است بلکه نقاشیها و تصاویر زنده چیزهایی بودهاند که ایدههای طراحی را به وی دادهاند. او به خوش بینی در سبک خود اعتقادد دارد و میگوید “دوست نداشتم زنانی ناراحت را در این مجموعه تصور کنم چون دلیلی برای این کار وجود ندارد”. به گزارش آژانس مدلینگ فرشتگان این شادی و روحیه مثبت در لباسهای مجموعه به خوبی مشخص بود و در رنگهای شاد و طرحهای جذاب گلدار و چین دار و … به خوبی دیده میشد. دامنهای چیندار کوتاه زیر کتهای شیک و زیبا، لباسهای بلند با رنگهای تند و روشن مثل صورتی و بنفش در این مجموعه به وفور مشاهده شد.
گوچی Gucci
الساندرو میکل با ورودش به برند گوچی تغییراتی بزرگ در این برند به وجود آورده و هر سال با نمایشهای حیرت انگیز و جذاب توجه مخاطبان و منتقدان را برمیانگیزد و سعی میکند با خلاقیت و دیدگاه متفاوتش چیزهای جدیدی را به دنیای مد اضافه کند. نمایش گوچی در هفته مد میلان امسال هم جذابیت و شگفتی خود را داشت بدون آن که روندی تکراری را طی کند. صحنه این نمایش با نورهای رنگی و مه حالتی وهم آلود به خود گرفته بود اما میشد مدلهای لباسی را که مانند تابلو نقاشی زنده در حرکت بودند مشاهده کرد. منبع الهام میکل برای این نمایش تنها یک چیز یا سبک خاص نبود و چندین نماد و نشانه در این مجموعه مشخص بودند، از پرنسسهای دیزنی گرفته تا استایل دهه هفتاد میلادی و لباسهای استایل ورزشی با پولک دوزی و گلدوزی. مثلی مدلی با عینک خلبانی، ژاکت بیسبال منجوق دوزی شده با شلوار جین و بوتهایی با طرح اژدها روی آن یک نمونه عادی در این مجموعه به شمار میرفت.
میسونی Missoni
آنجلا میسونی وارث برند میسونی که مدیریت طراحی آن را هم برعهده دارد امسال بیستمین سالگرد حضور خود در این برند را جشن میگرفت و این جشن مصادف شد با هفته مد میلان و یک نمایش باشکوه از لباسهایی ساده اما جذاب و درخشان. دخترانی با لباسهای توری و عینکهای صورتی سایز بزرگ و جوراب شلواریهای زرد و نارنجی و شنل ابرقهرمانی در این نمایش مد با اعتماد به نفس کامل راه میرفتند و فلسفه طراحی و تفکر فمینسیتی آنجلا میسونی را به نمایش میگذاشتند. به گزارش آژانس مدلینگ فرشتگان میسونی خود از این نمایش تحت عنوان یک جشن یاد کرد که هم اشارهای به بیستمین سالگرد فعالیتش داشت و هم تم کلی لباسها را بیان میکرد. او از سبک اصلی برند میسونی فاصله نگرفته بود و لباسهای بافتنی چندرنگ و طرحدار که نماد اصلی آن هستند در مدل نازک تابستانی خود مورد استفاده قرار گرفته بودند.
روبرتو کاوالی Roberto Cavalli
پل سوریج که چند ماهی است مدیریت طراحی برند روبرتو کاوالی را به عهده گرفته است در معرفی مجموعه بها و تابستان خود برایهفته مد میلان با محدودیت زمان مواجه بود و تغییر سبک از طراحی لباس مردانه به لباس زنانه کار او را با مشکلاتی مواجه کرده بود. هرچند سوریج توانست مجموعه خود را به موقع به هفته مد میلان برساند و مجموعه خود را با یک لباس آبی با شانههای پهن آغاز کرد. سوریج اعلام کرد قصد دارد مخاطبان برند را توسعه دهد و برند کاوالی را به یک برند محلی با مخاطبان جهانی تبدیل کند. شعار وی برای طراحی این مجموعه این بود که کسی که این لباسها را میپوشد یک زن شاغل، مدرن و موفق است و با پوشیدن این لباسها از اهداف خود دور نمیشود.