تماس با مجموعه: ۰۲۶۳۴۳۳۵۶۹۶

 «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

 «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

برترین برندهای ایران و جهان

آموزش طراحی لباس

برندهای برتر جهان و ایران

chanel
برندی که میلیون ها کشته مرده دارد، شنل محبوب و مورد علاقه زنان (و مردان) در سراسر جهان است. از عطر مریلین مونروگرفته تا عینک های آفتابی پاریس هیلتون، شنل برای چندین دهه نقش اساسی در صنعت مد طراح ها داشته است.
Manolo Blahnik
Manolo Blahnik نام یک طراح اسپانیایی و موسس برند کفش های پاشنه بلند به نام خودش است.  Manolo Blahnik  با طراحی های عجیب و شگفت انگیزی که نمی توانید تصورش را بکنید و یک پالت رنگ که هر رنگ وتن های ممکن را پوشش می دهد، کفش های شما را بیش از پیش فانتزی می کند.
Tiffany & Co
Tiffany & Co، برند جواهرات چند ملیتی آمریکایی لوکس و شرکت ظروف نقره در نیویورک است. Tiffany & Co جواهرات، نقره اصل، چینی، کریستال، نوشت افزار، عطر، زیورآلات، و نیز وسایل چرمی می فروشد. Tiffany & Co به خاطر محصولات لوکس خصوصا حلقه های نامزی الماسش مشهور است. فروشگاه تیفانی خودش را داور هر سلیقه و سبکی می داند.
prada
پرادا برند مد ایتالیایی با محصولات شیک نظیر محصولات چرمی، کفش، چمدان و کلاه است. نمایش در فرودگاه ها، بوتیک ها، عطر فروشی ها و تلفن موبایل پرادا ال جی نیز از فعالیت های امروزه شرکت پرادا است.
D&G
دولچه و گابانا خانه صنعت مد  شیک ایتالیایی است. این برند  در سال ۱۹۸۵ توسط طراحان دومینکو دولچه و استفانو گابانا در میلان ایتالیا تاسیس شد. دولچه و گابانا دو خط مرکزی با تعداد کمی تفاوت های مشخص کلیدی دارد. مشخه شناخته شده دولچه و گابانا در اقلام شیک و تمایلات کلاسیک است. D&G یک خط غیرجدی تر برای مشتری های جوان تر است. هر دو خط مد مشهور و به اندازه کافی محبوبیت دارند و به شرکت کمک می کنند که سالانه صدها میلیون دلار درآمد حاصل کند.
Armani
این برند سال ۱۹۷۵ توسط جیورجیو آرمانی و سرجیو گاله اوتی تاسیس شد. این خانه مد بین المللی طیف وسیعی از محصولات را پوشش می دهد، از محصولات زنانه تا لباس های فری سایز و جواهرات تا لوازم منزل. آرمانی یکی از گران قیمت ترین برندهای لباس  در جهان با لباس های زنانه و مردانه، زیورآلات، عینک، لوازم آرایش و عطرها فقط در فروشگاه های بالارتبه و منتخب در دسترس است.
LV
لوییز ویتون خانه مد فرانسوی که در سال ۱۸۵۴ تاسیس شد، به صورت اختصاصی به تولید چمدان های شیک و محصولات چرمی که امضای لوگوی مشهور LV  رویشان حک شده و نیز لباس های فری سایز، کفش، ساعت، جواهرات، زیورآلات و عینک آفتابی می پردازد. لویی ویتون یکی از خانه های مد پیشرو در جهان است که در بوتیک های کوچک در ساختمان های بالارتبه در سراسر جهان فعالیت می کند.
Dior
دیور، کمپانی کالاهای لوکس فرانسوی در سال ۱۹۴۶ توسط طراح معروف این کشور کریستین دیور تاسیس شد. امروزه این کمپانی با تولید لباس های طراحی شده با جزئیات، محصولات چرمی، زیورالات مد روز، کفش ها، جواهرات، ساعت، عطر، لوازم آرایشی و محصولات  بهداشتی پوست همچنان سنت خود در تولید لباس های مخصوص زنانه را حفظ کرده است. درحالیکه بخش عظیمی از مارک کریستین دیور به لباس های  زنانه اختصاص دارد، اما بخش Dior Homme به تولید برای مردان و بخش  baby Dior نیز به تولید لباس کودکان اختصاص پیدا کرده است.
Burberry
خانه مد لوکس بربری با توزیع لباس ها و زیورآلات مد روز و عطر ها فعالیت دارد. طرح راه راه ویژه این مارک یکی از مشهورترین طرح های جهان است که بیشتر از همه کپی می شود. بربری  به خاطر کت بلند مشهوری که برای موسس آن توماس بربری طراحی شد بسیار مشهور است. این کمپانی همچنین به خاطر تولید زیورآلات، کیف ها، کفش، ساعت و عطر در میان محصولات دیگرش شهرت دارد.
Tods
تادس شرکت کالای لوکس ایتالیایی است که در زمینه تولید کفش و محصولات چرمی، فعالیت میکند. مدیریت این شرکت در دست تاجر ایتالیایی، دیگو دلاواله است. او حرفه پدر بزرگش، فیلیپو دلاواله، که تولید کفش را در سال ۱۹۲۰ آغاز کرد ادامه داد و آن را تبدیل به برندی جهانی کرد. معروف ترین محصول این شرکت، کفشهای رانندگی است. شرکت تادس دارای فروشگاههای متعددی در سراسر جهان است که بزرگترین شعبههای آن در کشورهای سنگاپور، هنگ کنگ، اندونزی و ایالات متحده مستقر میباشند.
Fendi
فندی شرکت ایتالیایی فعال در زمینه طراحی و تولید لباس و کالاهای لوکس است. این شرکت در سال ۱۹۲۵ توسط ادواردو و ادله فندی تاسیس شد .در حال حاضر، شرکت فرانسوی ال و ام هاش مالک برند فندی محسوب میشود. مشهورترین محصول این شرکت، کیفهای دستی باگتی آن است. سیلویا ونتورینی فندی و دخترش که جواهرساز نیز هست، در این شرکت فعالیت می کنند.
puma
پوما یکی از برندهای مطرح در زمینه کفش و پوشاک ورزشی محسوب میشود. این شرکت آلمانی توسط آدولف داسلر – بنیانگذار آدیداس و بردارش به ثبت رسید. از همان ابتدا این شرکت کفشهای ورزشی راحت و سبک و نه چندان گران نسبت به کفشهای دیگر مانند آدیداس را ارایه کرد که اتفاقا طرفداران زیادی را پیدا کرد. درحالحاضر این برند مشهور ورزشی در ۸۰ کشور دنیا نمایندگی رسمی دارد و در سال نزدیک یک و نیم میلیون یورو سود دارد. در اکثر موارد این کمپانی به عنوان حامی تیمهای ملی و بازیگران یک بازی انتخاب میشود. پوما که یکی از برندهای زیرمجموعه آدیداس است، برای خود نمایندگی جداگانهای افتتاح نکرده اما محصولات این برند را میتوان به راحتی در بازار منیریه یا حتی در نمایندگیهای آدیداس در تهران پیدا کرد.

نکته قابل توجه این برند نسبت به سایر برندهای خارجی این است که محصولات آن در همه جای دنیا به کیفیت و قیمت مناسب عرضه میشود به گونهای که تمام اقشار یک جامعه میتوانند محصولات این برند را خرید کنند اما بازهم ایران در این زمینه مستثی است. زیرا کفشی که سایت پوما ۳۰ دلار قیمت خورده در بازار ایران به قیمت ۹۰ هزار تومان به فروش میرسد. یا حتی کلاههای ورزشی که ۲۰ دلار درایران باید به فروش برسد اتیکت ۶۰ هزار تومانی برآنها نصب میشود.

تعدادی از برندهای ایرانی
در صنعت کت و شلوار باید از« برک» یاد کرد که از سال ۱۳۴۸ در این عرصه فعالیت خود را آغاز کرده است. یک سال بعد از آن هم برند «هاکوپیان»در ایران وارد عرصه شده است. در این زمینه نباید از دو نشان تجاری «جامعه» و «مطهری» هم گذشت که محصولات کارخانجاتی با همین نامها هستند. در سالهای اخیر هم گراد به عنوان یک برند مدرن وارد عرصه کت و شلوار شده تا قامت مدیران و البته دامادان ایرانی با لباس ایرانی دوخته شود. در کنار این برندها نباید نامهایی چون «ماکسیم» و «ایکات» را هم از یاد برد.
در بازار پیراهن هم افراد کمی هستند که نام مخملیان در بازار تهران را نشنیده باشند. با این حال هنوز هم حضور پررنگ کت و شلوارهای فرانسوی و انگلیسی و البته ترک و نیز پیراهنهای چینی در بازار تهران مشهود است.
در بازار کفش، اوضاع کمی بغرنجتر است. کفش «ملی»، رویپاترین شرکت کفش ایرانی است که آن هم درگیر مشکلات زیادی است. با این وضع دیگر نباید از کفش« وین»، «الوند» و «بلّا» سراغی داشت.
اما نویدبخش بازار، شرکتهای جدیدی هستند که در سالهای اخیر با احداث فروشگاههای زنجیرهای در شهرها جای گرفتهاند. از «جورابان» گرفته که از نامش مشخص است در کار« پایپوش» است تا « ایران نخباف» و «مادام» و «نیکو تنپوش» که در کار لباس راحتی هستند و «پاتنجامه» و« دنیس تریکو» و البته «تینپوش» که انواع و اقسام لباسها را تولید میکنند.
نسل جدید برندهای ایرانی هم لباسهایی هستند که با استفاده از الیافهای طبیعی و البته با طرح و نقش و نگارهای ایرانی به بازار آمدند. «تندرست»، یکی از برندهای نام آشنا در این عرصه است. در پوشش ایرانی هم نباید مقنعه «بروجرد» را از یاد برد. یادآوری این نامها، یادآوری این است که شاید بتوان صنعت پوشاک داخلی را با نگاهی مثبتتر دید و حمایت کرد.
طی سالهای گذشته ضعف توليد پوشاک در داخل کشور این صنعت را تحت سایه پوشاک خارجی نگه داشت و اجازه رشد به آن را نداد.
این مساله از یک طرف باعث شد تا واحدهای بزرگ توليد پوشاک در کشور جز در تعدادی محدود شکل نگيرد و از طرف دیگر موجب شده است که عمده توليد کنندگان داخلی قادر به توليد محصولات با کيفيت نباشند.
فعاليت واحدهای کوچک توليد پوشاک باعث شده تا از یک سو توليداتشان صرفه اقتصادی لازم را نداشته باشد و از سوی دیگر صرف هزینه های لازم برای ایجاد تقویت برند برای واحدهای کوچک امکان پذیر نباشد. از طرفی واحدهای کوچک و متوسط و یا حتی بزرگ که در کشور فعاليت
ميکنند عمدتا تنوع توليد محدودی دارند و این نيز برای پيدایش یک برند در صنعت پوشاک نقطه ضعف محسوب ميشود٬ چرا که مصرف کننده پوشاک از برندی که به آن اطمينان پيدا کرده و وفادار میشود توقع دارد تا اکثر نيازهای وی درآن گروه کالایی را تامين کند.
ثبات در کيفيت نيز یکی دیگر از توقعاتی است که در مصرف کننده نسبت به توليد کننده وجود دارد ومتاسفانه این مساله نيز یکی دیگر از نقاط ضعف واحدهای توليد کننده پوشاک در کشور است.
تغيير در کيفيت توليدات موجب ميشود تا مصرف کننده اطمينان خود را به برند مورد نظر از دست بدهد و متاسفانه دیده شده که توليدکنندگان پوشاک در داخل کشور بنا به دلایل گوناگون در مقاطع زمانی کيفيت محصولاتشان را تغيير ميکند. تنوع در مد نيز یکی دیگر از مشکلات توليد کنندگان پوشاک در داخل کشور است. هزینه بالای ماشين آلات و دستگاههای مورد نياز توليد پوشاک باعث ميشود تا صنایع توليد کننده پوشاک در داخل کشور نتوانند همگام با رقبای خارجی در توليداتشان تنوع ایجاد کنند و نمونه های جدیدی را عرضه کنند.
طراحی نيز یکی دیگر از مواردی است که در توليد برند٬ توليد کننده پوشاک باید به آن توجه کند. الگو برداری از رقبا از یک سو باعث بی اعتمادی بازار مصرف ميشود و از طرفی دیگر زمان را به نفع
رقبا از توليد کننده میگيرد.
مصرف کننده از برند مورد اطمينان خود توقع دارد تا در ارائه طرحها و مدلهای جدید پيشتاز باشد و کپی برداری این امکان را از توليد کننده سلب ميکند. همچنين کپی برداری از مدلهای دیگر باعث ميشود تا توليدات واحد کپی برداری با تاخير نسبت به رقبا وارد بازار سود و این یک نقطه ضعف برای توليد کننده محسوب ميشود.
بسياری از توليد کنندگان داخلی به طراحی و بهره گرفتن از توان طراحان بی توجه هستند و گروهی دیگر که با این موضوع اعتقاد دارند متاسفانه به دليل هزینههایی که این مساله به آنان تحميل ميکند٬ توان بهره گرفتن از طراحان توانمند و خلاق را ندارند.
نقش استعمارگران در خاموشی صنعت پوشاک ایران
با آغاز صنعتی شدن کشورهای اروپایی٬ نمایندگان استعمار غرب با هدف چپاول سرمایه ها و منابع طبيعی کشور به دستگاه های
حکومتی ایران نزدیک شدند تا بتوانند مقاصد استعماری خود را اجرایی کنند.
استفاده ازمنابع طبيعی کشورها تنها هدف استعمارگران نبود٬ آن ها توجه زیادی به بازار مصرف کشورها داشتند٬ چرا که نفوذ به بازار چند ميليونی می توانست موجب تقویت صنایع و ایجاد درآمدهای قابل توجهی شود.
بازار پوشاک و منسوجات نيز یکی از این بازارها بود که مورد توجه استعمارگران قرار گرفت که با وارد شدن پوشاک غربی به بازار ایران و حمایت از سوی حکومت وقت به تدریج از سوی مصرف کنندگان نيز مورد اقبال قرار گرفت. روی آوردن مصرف کننده ایرانی به خرید پوشاک خارجی موجب شد تا توليد کننده داخلی بخشی از بازار خود را از دست بدهد.
از طرفی رشد صنعت در کشورهای غربی توان و تنوع توليد آنها را بهبود بخشيد تا جایی که برندهای معروف پوشاک متولد و با گذشت زمان به شهرت رسيدند٬ اما در مقابل توليدات ایرانی تضعيف و حرکت چرخ این صنعت به شدت کند شد. [ موسسه فرشتگان ] به رغم رواج فرهنگ استفاده از پوشاک خارجی در کشور و تضعيف توليد کنندگان داخلی٬ اما هيچ گاه این صنعت به طور کامل در کشور از بين نرفت و توليد کنندگان هرچند محدود به فعاليت خود
ادامه دادند.
در سالهای اخير بسياری از توليد کنندگان ایرانی توليدات خود را افزایش داده و حتی برندهایی نيز در داخل کشور توليد شدند٬ اما به دلایل مشخصی٬ موفقيت مورد نظر برای صنعت پوشاک کشور
تامين نشد و برندسازی موفقيت چشم گيری پيدا نکرد.
بازار تبليغات
تولد و پا گرفتن یک برند در بازار پوشاک گذشته از شرایطی که درمرحله توليد باید به آنها توجه کرد٬ نيازمند ایجاد شرایط و زمينه هایی در بخش عرضه است. یکی از مهترین نيازهایی که ایجاد یک برند توانمند نياز دارد٬ تبليغات است. مصرف کنندگان باید از طریق تبليغات با یک برند پوشاک آشنا شوند و اميد به این که یک کالا تمامی مزایای یک محصول خوب را دارد و ميتواند در بازار مصرف جایگاه خود را پيدا کند٬ خصوصا در دنيای رقابتی امروز منطقی نيست.
تا زمانی که هزینه های لازم برای تبليغات و معرفی یک کالا به بازار مصرف صرف نشود٬ انتظار موفقيت و شناخته شدن آن برند امری بيهوده است. این مساله را شاید بتوان به عنوان بزرگترین موانع پيش روی توليد کنندگان پوشاک و برند در این زمينه دانست٬ چرا که هزینه های هنگفت تبليغات برای عمده واحدهای توليد کننده پوشاک داخلی قابل قبول نبوده و از عهده این مبالغ بر نميآید.
یکی دیگر از مواردی که دربخش عرضه باید از سوی توليدکنندگان و صاحبان برند مورد توجه قرار گيرد٬ محل عرضه محصولاتشان است. عرضه یک برند خاص پوشاک٬ نيازمند فروشگاههای مشخص و متمایز و همچنين حضور در فروشگاهای بزرگ و خوشنام پوشاک است. یک برند زمانی موفق است که فروشگاهی مختص به خود داشته باشد تا خریدار برای دسترسی به آن سردرگم نشود و همچنين امکان عرضه آن برند خاص پوشاک در فروشگاهای خوشنام و معتبر پوشاک یکی دیگر از گزینه هایی است که ميتواند تضمين کننده موفقيت یک برند پوشاک در بازار کشور باشد.
تقابل توليد ايرانی و برند خارجی
بی اعتمادی سدی برابر برند سازی
با توجه به مشکلات و موانعی که پيش روی برندهای معتبر در صنعت پوشاک کشور وجود داشته و اجازه نداده تا برندهای معتبر صنعت پوشاک کشور محدود به چند نام نشود٬ بازار مصرف را نيز دچار بي اعتمادی و عدم اطمينان به نامهای داخلی کرده است.
بی ثباتی در کيفيت توليدات٬ استفاده از مواد اوليه نا مرغوب و عدم توجه به سليقه مصرف کننده از دلایلی هستند که باعث شده برند در پوشاک توليد داخلی نتواند جایگاهی داشته باشد.
متاسفانه توليدکنندگان داخلی بي توجه به آنچه سليقه بازار خوانده ميشود و با فشار بر سيستم به توليد ادامه داده و آنچه را خود انتخاب ميکنند٬ در حالی که در تجارت امروز خصوصا در مورد
کالاهایی که رقابت زیادی وجود دارد٬ باید واحدهای توليد کننده با استفاده از سيستم کششی و پس از بررسی سليقه و خواست مصرف کنندگان٬ توليد و عرضه کنند.
مساله دیگری که باعث شده تا مصرف کنندگان داخلی را به محصولات داخلی ترجيح دهند٬ تبليغاتی است که از سوی برندهای خارجی انجام شده است.
همچنين مساله دیگری که شاید بسيار اهميت داشته باشد٬ نقشی است که عرضه کنندگان در بازار پوشاک ایفا ميکنند. یکی از راههای تبليغاتی که خصوصا در ایران موثراست٬ تبليغات سينه به
سينه است که به وسيله مصرف کنندگان یا عرضه کنندگان انجام ميشود. مصرف کنندگان ایرانی عمدتا تاثير پذیری بسيار زیادی از عرضه کنندگان و فعالان بازار دارند و بنابراین اعتماد نظر و پيشنهاد ایشان تاثير زیادی در انتخاب و خریداری کالا دارد.
از طرفی به دليل سود بيشتری که عرضه محصولات وارداتی برای عرضه کنندگان دارد٬ آنان تمایل بيشتری به عرضه و فروش پوشاک خارجی دارند و از این رو خرید این گروه کالا را به مصرف کنندگان پيشنهاد ميدهند.
موارد یاد شده در مجموع باعث شده در صنعت پوشاک کشور برند سازی انجام نگيرد یا برندهای تعریف شده موفقيت پيش بينی شده را به دست نياورند.
استفاده از برندهای معتبر خارجی بدون هماهنگی و پرداخت هزینه های حق مالکيت گذشته از این که از نظرقانون تجارت بين الملل تخلف بوده و همچنين از نظراخلاقی مورد تایيد نيست٬ باعث می¬شود ضعف و عدم موفقيت در زمينه برند سازی پوشاک در کشور همچنان ادامه پيدا کرده و بيش از پيش شرایط برتری پيدا کند. با این وجود این اتفاق یعنی استفاده از برندهای خارجی در پوشاک توليد ایرانی به شدت رواج داشته و بسياری از توليدکنندگان با این کار مشغول باشند.

 

 

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات